شرایط جذب اعضای هیات علمی

شرایط جذب هيات علمي

مؤسسه آموزش عالی بصیر در راستای ارتقاء سطح آموزشی و تولید علم و فناوری برای تربیت نیروی انسانی متخصص نیاز به جذب اعضای هیات علمی فرهیخته و دانشمند از سطح جامعه دارد، لذا بر آن است تا اعضاء هیات علمی مورد نیاز خود را از بین متخصص ترین فارغ التحصیلان دانشگاههای معتبر داخل و خارج کشور که از تجربیات علمی ارزشمندی برخوردار باشند با شرایط ذیل دعوت به همکاری نماید.

شرایط عمومی:

متقاضيان استخدام، عضويت هيأت علمي بايد واجد شرايط عمومي به شرح ذيل باشند:

۱-    تابعيت كشور جمهوري اسلامي ايران

۲-    تدين به يكي از اديان رسمي مصرح در قانون اساسي

۳- وفاداري به نظام جمهوري اسلامي، اعتقاد به كارآمدي نظام و مردم‌سالاري ديني و پرهيز از  وارد كردن خطوط سياسي ناسازگار در حوزه فعاليت‌هاي علمي

۴-    تعهد به قانون اساسي، اصل ولايت فقيه و التزام عملي به فرامين رهبري

۵-    التزام عملي به احكام اسلام(انجام واجبات و پرهيز از محرمات) و آشنايي با احكام شرعي كثيرالابتلاء

تبصره۱- در تشخيص التزام عملي متقاضيان به احكام اسلامي، ملاك وضع فعلي آنان در هنگام استخدام است.

تبصره۲- اقليتهاي ديني رسمي، مندرج در قانون اساسي به شرط آنكه متظاهر به نقض احكام اسلامي نباشند، از حكم اين بند مستثني هستند.

۶- عدم سابقه فعاليت مؤثر عليه نظام جمهوري اسلامي و نداشتن سابقه وابستگي يا گرايش به سازمانها و تشكلهاي محارب و معاند با نظام جمهوري اسلامي.

۷- برخورداري از حسن شهرت اخلاقي، عقيدتي و سياسي، عدم اعتياد به مواد مخدر نداشتن سوابق محكوميت كيفري و انتظامي، عدم اشتهار به فسق و فجور و اعمال منافي عفت عمومي و رفتار خلاف حيثيت شغلي

۸-    التزام به قوانين و مقررات صنفي، اخلاق حرفه‌اي(طبق سوگندنامه)

۹-    برخورداري از سلامت جسمي و روحي لازم و نداشتن نقص عضو مؤثر

۱۰- عدم منع قانوني از لحاظ خدمت نظام وظيفه

۱۱-اعتقاد به فناوری برتر

شرایط اختصاصی:

• دارابودن حداقل مدرك فوق ليسانس [كارشناسي ارشد] از دانشگاه های معتبر داخل یا خارج از کشور که مورد تائید وزارت علوم در رشته های آموزشی مورد نیاز مؤسسه باشند.
  • دارا بودن انگیزه و علاقه کافی به شغل و قوه ابداع و ابتکار در پیشبرد کارها
  • التزام به گسترش و تقویت برنامه های اسلامی و انقلابی جامعه و اهداف موسسه
  • ساکن بودن در استان های تهران،البرز و قزوین

مدارک مورد نیاز:

• اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه
  • اصل و کپی کارت ملی
  • 4 قطعه عکس
  • اصل و کپی کارت پایان خدمت
  • اصل و کپی مدرک تحصیلی تمام مقاطع
  • گواهی سابقه تدریس در دانشگاهها و موسسات دیگر در صورت دارا بودن سابقه تدریس
  • ارائه کلیه مستندات پژوهشی اعم از کتاب، مقاله و....
  • شرح مختصری از بیوگرافی، اعتقادات، باورها و آرمانهای متقاضی

قابل ذکر است متقاضیان واجد شرایط در نظر داشته باشند که فرآیند جذب اعضای هیات علمی دانشگاه ها تنها از طریق سامانه نور رضوی امکان پذیر خواهد بود لذا جهت ارائه درخواست به راهنمای سامانه در پایگاه اطلاع رسانی مرکز جذب هیات علمی به آدرس www.mjazb.ir  مراجعه فرمائید و در زمانبندی های اعلام شده ثبت نام نمائید.